Betöltés alatt... Kérem várjon...

Hirlevélre feliratkozás


Régi idők karácsonya - Egy meghitt olvasmány az ünnepekre

Közzétéve: 2018. 11. 06.@ 13:36

regiidokkaracsonya-97519-zoom.jpgNagy Eszter Budaörsön él családjával és mindene az írás. Verseit, meséit 2016 márciusa óta folyamatosan közzéteszi Nagy Eszter mesevilága című oldalán és egy verseskötet után, tavaly októberben jelent meg első regénye A barátság címmel, amely az 1930-as évek vidéki Magyarországába repít vissza minket. Két kislány életén és barátságán keresztül ismerjük meg az akkori életet, szokásokat és magyar hagyományokat. A Barátság című könyv megjelenése utáni rengeteg biztató visszajelzés hatására a „Régi idők karácsonya” című kötetében újabb kedves történetekkel ismerkedhetünk meg.Vidéken, a régi időkben játszódó, nem összefüggő meséket hosszabb-rövidebb versek szakítják meg, közös bennük a hagyomány tisztelete, a szeretet és az elfogadás fontossága: olyan értékek, amelyeket mindannyian szeretnénk gyermekeinknek átadni. Eszter tapasztalt édesanya és mesélő: nosztalgikus írásai észrevétlenül segítenek nekünk ebben a kapcsolatteremtésben. 
A karácsonyi hagyományok világát játékosan bemutató műveket az írónő saját illusztrációi teszik még egyedibbé, szerethetőbbé. 
Ajánljuk a könyvet kicsiknek és nagyoknak egyaránt; ajándékcsomagoláshoz, fadíszítéshez, adventi naptárnézéshez, közös családi sütés-főzéshez, vagy amikor csak egy kis meghittségre vágyunk. Nem lesz szükséges, hogy kinézzünk az ablakon, mert érezni fogjuk a hópelyhes téli esték hangulatát.

A könyv a szerző magánkiadásában jelent meg és a felfokozott érdeklődés miatt az első kiadás "pillanatok alatt" el is fogyott. A Régi idők karácsonya nem kapható hagyományos könyvesbolti forgalomban. Megvásárolható a budaörsi Fantazmagória Gyermekkönyvesboltban és a könyvesbolt weboldalán, valamint a Fantasy Film webáruházában.