Betöltés alatt... Kérem várjon...

Hirlevélre feliratkozás


OSCAR-DÍJAS SZTÁRPARÁDÉVAL ÉRKEZNEK A MIRAMAX-FILMEK!

Közzétéve: 2015. 03. 24.@ 12:18

A legsikeresebb független amerikai filmstúdió, az 1979-ben alapított Miramax válogatott sikerfilmjeit az idei évtől a Fantasy Film forgalmazza. A stúdió nevéhez olyan kultuszstátuszt elért filmek fűződnek, mint Tarantino Ponyvaregénye, vagy Stop-Shop, de az Oscar-díjak tekintetében is szépen "arattak" filmjeikkel (Az angol beteg, Szerelmes Shakespeare, Hideghegy, Vérző olaj).
megkezdte a filmgyártási tevékenységét is. A céget a Disney 1993-ban megvásárolta, de a stúdió megtarthatta önállóságát.
Idén újra kiadjuk a stúdió korábbi sikereit, de a bemutatók közt lesznek olyan filmek is, melyek most először jelennek meg DVD kiadásban. Utóbbira példa a Hugh Grant és Colm Meaney főszereplésével készült romantikus komédia, AZ ANGOL, AKI DOMBRA MENT FEL, DE HEGYRŐL JÖTT LE. Az abszolút kult- státuszt élvező STOP SHOP-ból készült egy animációs sorozat is, amely szintén most először jelenik meg nálunk DVD-n. Kevin Smith fllmjében az összes kedvenc visszatér rajzolt változatban.
A SÉTA A HOLDON című romantikus filmben Viggo Mortensen (A gyűrűk ura) és Diane Lane gabalyodik egymásba.
Renée Zellweger 2004-ben kapta meg az Oscar-díjat a HIDEGHEGY című, az amerikai polgárháború idején játszódó kosztümös drámában, melyben Jude Law és Nicole Kidman volt a partnere. Daniel Day-Lewis pedig minden lehetséges díjat megkapott (BAFTA, Golden Globe, Oscar) alakításáért, melyet a Paul Thomas Anderson rendezésében készült VÉRZŐ OLAJ című filmben nyújtott.
Egykoron a tévé egyik legkedveltebb sorozata volt a STARSKY & HUTCH, melynek tökös zsaruit az új moziváltozatban Ben Stiller és Owen Wilson játssza el.
Az Oscar-díjas Ben Affleck egyik legjobb rendezése a HIDEG NYOMON című thriller, amely garantáltan odaszögezi a nézőt a tévé elé. 
Robert De Niro, Drew Barrymore, Kate Beckinsale játsszák a főszerepeket MINDENKI MEGVAN című vígjátékban, amely az olasz klasszikussá vált Mindenki jól van amerikai remake-je.
És hogy a gyerekek se maradjanak ki a filmnézésből, jön a KURTA FARKÚ SZERENCSE című malacos vígjáték a cuki beszélő kocával (á la Babe) és az ELVARÁZSOLT ELLA című mesefilm Anne Hathaway főszereplésével.
És újra bemutatjuk a CSÍKOS PIZSAMÁS FIÚ című drámát is, mely az Oscar-díjas Az élet szép című filmhez hasonlóan egy teljesen új megközelítésben mutatja be a koncentrációs táborok világát.


v-rz-olaj-banner.jpg

 

mindenki-megvan-banner.jpg

 

hideg-nyomon-banner.jpg

 

angol-aki-dombra.jpg

 

starsky-and-hutch-banner.jpg